Street Queens

Däckverkstaden som tröttnade på att bilkalendrar är en samling mossiga och manschauvinistiska historier.

Projektbeskrivning


Kund:
 IDH Wheels & Tyres

Projekt: Varumärkesbyggande bilkalender och kundevent

Insats: Idé, design, art direction fotografering, tävling, hemsida och vernissage/event.

Gårdagens bilmodeller möter morgondagens modeller

Däckverkstaden IDH Wheels & Tyres på Östermalm i Stockholm ville göra något speciellt för sin kunder. Då merparten kunder är sanna bilentusiaster kändes en klassisk bilkalender där kundernas egna bilar fick spela huvudrollerna som en självklarhet. Skillnaden från andra bilkalendrar var dock att bilderna skulle andas mode istället för att som traditionellt: anspela på sex.

För att få ihop bilar till kalendern utlystes en tävling där kunderna själva fick skicka in bilder på sina ögonstenar. Tolv av dessa valdes ut att figurera tillsammans med varsin fotomodell på locations som inbegrep bland annat ett flygfält, ett industriområde och en ridklubb. Kalendern lanserades för kunder och journalister genom en vernissage i däckverkstaden som dagen till ära omformades till en underground-konsthall.

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag - vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.

Pin It on Pinterest

Share This

Nyheter, skvaller och inbjudningar.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt från Lejonkulan och inbjudningar till våra mäktiga fester och event. 

You have Successfully Subscribed!