Low & Slow

Stockholms första riktiga smokehouse

 

 

Projektbeskrivning


Kund:
 Low & Slow Smokehouse

Datum: 2016

Projekt: Lansering av unikt restaurang-koncept.

Uppdrag: Grafisk profil, logotyp, strategi, hemsida, event, PR. 

Traditional American BBQ

Glöm allt du trodde att du visste om amerikansk barbeque – Low and Slow Smokehouse är ”the real deal”. Low and Slow Smokehouse är Stockholms första genuina smokehouse och den första i sitt slag i Sverige. Restaurangen drivs och ägs av det svensk-amerikanska paret Benjamin och Caroline. Paret delar passionen för mat och dryck i allmänhet och för amerikansk barbeque i synnerhet och tillsammans har de rest världen runt på otaliga gastronomiska roadtrips. Drömmen om ett eget smokehouse väcktes när de slutligen beslutade sig för att slå sig ner i Sverige och Ben konstaterade: ”Stockholm är perfekt. Det enda som saknas är ett äkta amerikanskt smokehouse.” Fem år senare blev drömmen verklighet. 

När vi träffade Ben och Caroline första gången blev vi kära både i dem och deras idé (som för övrigt grundade sig i den mest gedigna affärsplan vi någonsin fått) och vi kände nog att de gillade och litade på oss också. De beslutade sig ändå för att välja den stora byrån, specialiserad inom restaurangsegmentet. Efter några månader kom de tillbaka till oss och sa något vi aldrig glömmer: ”Vi tänkte att vi för en gångs skull skulle ta ett hundraprocentigt rationellt beslut, inte gå på magkänsla och välja med hjärtat. Det var fel beslut. Vi vill jobba med er istället.” Ett av många exempel på att magkänsla inte är flummigt utan super-rationellt (boktips: ”Tänka snabbt, tänka långsamt” presenterar en rad andra bevis för den tesen).

Lejonhjärta har tagit fram den grafiska profilen, designat och byggt hemsidan samt implementerat allt innnehåll. Vi har även varit delaktiga i inredningsprocessen, tagit fram menyer, skrivit pressmeddelande, skapat presskit och arrangerat det succéartade premiäreventet i samarbete med Skugg&Co (som bjöd in och bearbetade press) med mera. Missa inte denna pärla på Luntmakargatan. Du kommer dock troligtvis utveckla ett beroende.  

 

Big Red. Hemligheten bakom den rökiga härligheten

CommuniNation consists of a smoothly working team of established journalists, marketers, designers, and photographers; all with long experience in their area of expertise. We have produced more than 150 newspapers and magazines, contributed with articles and reportages to another hundred, traveled to over sixty of the world’s countries to write about them, held a large number of photographic exhibitions, as well as held highly visited lectures regarding travels. All of this has given us unique experience in, and firsthand feedback on, what attracts, inspires, and makes Scandinavians choose one destination over another.

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag - vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.

Pin It on Pinterest

Share This

Nyheter, skvaller och inbjudningar.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt från Lejonkulan och inbjudningar till våra mäktiga fester och event. 

You have Successfully Subscribed!