Legnology

Gör det bästa av dina vackra former

Projektbeskrivning


Kund:
 Legnology

Datum: 2013-2016

Uppdragt: Visuell identitet, lansering och varumärkesutveckling..

Insats: Branding, förpackningsdesign, retusch och marknadsföring.

Strumbyxor för alla rumpor

Legnologys resa startade överen kopp kaffe och en konversation mellan två kvinnor som handlade om varför det inte gick att hitta strumpbyxor som uppfyllde alla punkter på önskelistan. Som tur var hade dessa två kvinnor en gedigen bakgrund inom mode (skrädderi, mönsterkonstruktion, fotomodellande och inköpare av strumpbyxor) och kunde därför ta saken i egna händer.

Idag har Legnology över 100 återförsäljare i Sverige, däribland Åhléns. Re-brandingen av förpackningen ökade försäljningen markant. är en serie sköna och snygga strumpbyxor och leggings med perfekt passform. De är utvecklade och framtagna av mor och dotter, Anette och Anna, två kvinnor med lång och gedigen erfaranhet av både mode och produktion. Filosofin bakom är lika viktiga som produkterna

 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag - vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.

Pin It on Pinterest

Share This

Nyheter, skvaller och inbjudningar.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt från Lejonkulan och inbjudningar till våra mäktiga fester och event. 

You have Successfully Subscribed!