Kask Base Layer

Extremskidåkarna Kaj och Sverre driver vintersportvarumärket Kask. Är det något de har lärt sig av all tid som de spenderar på berget så är det vikten av att klä sig rätt. Med denna kunskap i åtanke ville skapa en ny paketering för deras produkter.

 

Projektbeskrivning


Kund:
 Kask of Sweden

Datum: 2014

Projekt: Mask 4 Ski Goggle

Uppdrag: Produktdesign, branding, förpackningsdesign och marknadsföring

Är du het eller cool!

Mask 4 har hämtat sin inspiration från amerikanska muskelbilar. Såväl färgsättning som namn – Cobra, Rodder, Racing, GT, Bandit, Charger och The Judge – finner sina förlagor i denna värld. Designen är genomtänkt i både utseende och funktion. Den sfäriska linsen maximerar synfältet och ger minimala brytningsfel. Spännbandet är utrustat med rejäla gångjärn för att skidglasögonen ska passa de flesta hjälmar och mössor.

 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag - vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.

Pin It on Pinterest

Share This

Nyheter, skvaller och inbjudningar.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt från Lejonkulan och inbjudningar till våra mäktiga fester och event. 

You have Successfully Subscribed!