En nyskapande byrå med gammaldags värderingar

De flesta reklambyråer tycker om att prata om att de är nydanande, moderna, ligger i framkant, inser vikten av att sticka ut i det stigande mediedånet, tänker nytt, kreativt och långt utanför boxen. Vi tycker att det är lite av en självklarhet om man framgångsrikt ska verka i den här branschen och pratar nog hellre om att vi är lite gammaldags ur somliga aspekter.

Efter många år på både små och stora byråer tröttnade vi på att kunderna inte alltid förstod vad de betalade för och att offerterna inte sällan baserades på företagens omsättning snarare än det arbete som faktiskt uträttades. Vi är själva entreprenörer med varsitt ben stadigt förankrat i våra kunders värld och vet till exempel hur det kan vara att köpa in tjänster som man inte är hundraprocentigt insatt i.

Vi älskar det vi gör och längtade efter att fortsätta göra det under uppriktiga former. På våra kunders villkor, med hundra procent transparens och trygghet. Det var därför vi startade Lejonhjärta. Vår främsta drivkraft är att göra verklig skillnad för  företag, organisationer och varumärken. Vi lägger inte bara vår expertis i våra uppdrag, vi lägger ner vår själ. Att en av våra kunder tatuerat in vår logotyp är inget PR-trick..

Vi tror på ärlighet, tydlighet och lojalitet och det genomsyrar hela vår verksamhet – från hur vi utformar din kommunikation till hur vi kommunicerar med dig. Det innebär till exempel att vi tillämpar en rak och tydlig prissättning, håller vad vi lovar och inte gör några påslag när vi tar in extern kompetens. Och framförallt: att vi eftersträvar enkla, tydliga idéer som bygger varumärken som folk tycker om.

kreatörerna runt runda bordet

Danne Johansson

Danne Johansson

Art- & Design director

ROLL PÅ BYRÅN: Danne är Lejonhjärtas egen design-gud som har fler strängar på sin lyra än gitarren som han flera gånger om dagen livar upp stämningen med på Lejonhjärta. (Det sistnämnda beror i och för sig lite på vem du frågar.)
INTRESSEN: Muskelbilar, åka bräda (både på snö och asfalt), musik, biljard, ordvitsar, renovera och spela gitarr och allan.
JUST NU: Planerar han som vanligt att sälja sin bil och sin lägenhet för att kunna köpa en ny bil och en ny lägenhet.
LITE RENODLAT SKRYT: Stockholms enda byråraggare hanterar såväl förpackningsdesign och grafiska profiler som webbdesign och typografi med osedvanlig bravur. Han har ställt ut på Rhösska Muséet, Carl Larsson-Gården, varit på framsidan av tidningen Form och två av hans verk har förevigats som tatueringar.
PERSONLIGT: Svindålig förlorare. Älskar att ha rätt. Jobbar mest hela tiden men hinner ändå med att umgås med sin sambo Josefine som han bor ihop med i sin (nyrenoverade) lägenhet i Solna. När han väl är ledig burnar han oftast runt i sin svarta 1968 Oldsmobile Cutlass Supreme.

Tel. 070-960 55 50
E-post: danne@lejonhjartasverige.se

Kim Dahlin

Kim Dahlin

VD & copywriter

ROLL PÅ BYRÅN: Kim är vår vd som bytte valar och delfiner i Costa Rica  mot copywriting för snart 20 år sedan (ganska gammal alltså och eventuellt dålig på att göra smarta livsval).
INTRESSEN: Zombies, spela gitarr, måla, dykning, marina däggdjur, musik, ridning, djurrätt, biljard och att skriva böcker och manus som aldrig blir färdiga och som ingen får läsa.
JUST NU: Är hon besatt av Pokémon Go och plågar livet ur alla på byrån genom att skryta om hur mycket bättre hon är än sin 8-åriga som och alla hans kompisar.
LITE RENODLAT SKRYT:  Gick ut som kursetta på copywriterutbildningen, har två nomineringar i Cannes Lions, har skrivit en prisbelönt kokbok, har nyligen haft sin första vernissage och viktigast av allt: är på level 30 i Pokémon Go.
PERSONLIGT: Svindålig förlorare. Älskar att ha rätt. Är gift med stjärnkocken Pelle Johansson, har fyra barn och en liten byracka som heter Poppins. ”Lite” obalanserad.

Tel. 070-750 72 77
E-post: kim@lejonhjartasverige.se

Hanna Elin

Hanna Elin

Kreatör & regissör

ROLL PÅ BYRÅN: Byråns egen demonregissör är ett visuellt geni och en driven kreatör med särskild expertis inom rörlig bild och många tunga uppdrag i bagaget. Hanna har bott och arbetat i över 15 år i London med alltifrån musikvideoproduktioner och reklamfilmer till dokumentärer. På senare tid har hon arbetat med digitalt content för uppdragsgivare som till exempel John Lewis, Halifax Bank och Charlotte Tilbury.
INTRESSEN: Film, taxar, balett, fotboll och allt visuellt. Ja, allt! Vidare har hon en fäbless för mode, champagne och grova skämt.
JUST NU: Vet man som vanligt inte om hon är i London eller Stockholm. Vi hoppas Stockholm.
LITE RENODLAT SKRYT: Hanna gillar inte skryt, men det struntar vi och outar att hon har suttit i Guldäggsjuryn, Månadens Film-juryn och Royjuryn vid ett flertal tillfällen.
Personligt: Hanna och Batman har aldrig varit i samma rum samtidigt.
FAVORITFRUKT: Omogen.

 

 

E-post: hannaelin@lejonhjartasverige.se

Micki Arvór

Micki Arvór

Projektledare & event manager

ROLL PÅ BYRÅN: Projektledare och eventansvarig. Mikaela är Lejonhjärtas glädjespridande globetrotter som sprider glamour och en air av den stora världen. Hon är både en organisatör och kreatör av stora mått och slängd i käften som ett helt .
IINTRESSEN: Resor, träning, champagne, mat, champagne, resor och champagne.
Just nu: Har hon semester. På en gigantisk segelbåt i Kroatien. Vad annars?
RENODLAT SKRYT: Byråns i särklass mest vältränade. Okej, det kanske inte säger så mycket, men det gör det här: Micki springer en mil varje morgon, tränar boxning, åker skidor på både längden och tvären, yogar, cyklar, styrketränar och hon kan göra 100 pullups, springa 2 mil på 1 timme och 20 minuter (typ) och sist men inte minst får du gissa hur många armhävningar hon kan göra.
Rätt svar är: alla.
SMEKNAMN: Queen of the hill

Tel. 070-412 00 87
E-post: micki@lejonhjartasverige.se

Elisabet garcia Dahlbäck

Elisabet garcia Dahlbäck

Journalist & författare

ROLL PÅ BYRÅN: Elisabet är journalist, redaktör, författare och  och PR-ansvarig på Lejnhjärta. Elisabet har 25 års erfarenhet som journalist och har varit chefredaktör på några av Sveriges största magasin som till exempel Sköna Hem och Elle Interiör. Hon är också hjärnan bakom Sveriges största resemagasin: Allt om Resor. Elisabet är är även en av grundarna av den nishade kommunikationsbyrån CommuniNation som är specialiserade på att marknadsföra destinationer i Skandinavien.
JUST NU: Är Sveriges mest beresta journalist på Barbados och gör ett resereportage. Elisabet är för övrigt en av Sveriges mest meriterade skönhetsjournalister med egen helsida i Expressens helgbilaga varje vecka.
INTRESSEN:  

LITE RENODLAT SKRYT:  Elisabet har vunnit flera utmärkelser, bara för att nämna några; Dagens Nyheters ”Bästa reseguide” och ”Bästa resesajt” Croatian Golden Pen 2009

Binge Eliasson

Binge Eliasson

Fotograf och föreläsare

ROLL PÅ BYRÅN: Fotograf, föreläsare och expert på nästan allting. Vill man veta någonting om vad som helst  frågar man bara bokmalen Binge. Man måste dock vara beredd på att det kan ta lte tid i anspråk att bli upplyst. Binge är nämligen en sann fritänkare och har därmed väldigt många episka tankar och teorier om allt det han vet.
JUST NU: Gör han ett reportage i Skottland på motorcykel.
INTRESSEN: Surfa, träna, läsa böcker och fortbilda sig, äta (och predika) om LCHF, åka motorcykel och att införskaffa alla tekniska prylar i hela världen.
LITE RENODLAT SKRYT: Binge är Sveriges genom tiderna bästa surfare och en mycket prisbelönt fotograf. Senast i år fick han en hedersutmärkelse i världens största fototävling International Color Awards. Han har också vunnit X

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag - vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.

Pin It on Pinterest

Share This

Nyheter, skvaller och inbjudningar.

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev så får du senaste nytt från Lejonkulan och inbjudningar till våra mäktiga fester och event. 

You have Successfully Subscribed!